Hem Finans Trijo recension betyg (2022) – en svensk plattform för kryptovaluta

Trijo recension betyg (2022) – en svensk plattform för kryptovaluta

720
0
Bild av Trijos hemsida
Reklam

Det kan vara svårt att välja hur och var du ska handla din kryptovaluta, speciellt om du kanske är ny eller inte har mycket erfarenhet, och du tröttnar snabbt på att läsa de hundratals recensioner och utvärderingar som är online. Många har bara info tillgänglig på engelska, och då kan det komma som en faktiskt trevlig överraskning när man upptäcker en svensk tjänst där all information är skriven på svenska!

Det företag som passar in på denna beskrivning är naturligtvis Trijo – den första svenska handelsplattformen med fokus på enkel och enkel handel med kryptovalutor. När du handlar kryptovaluta med Trijo spelar det ingen roll om du är en nybörjare eller en skicklig kryptohandlare, eftersom deras hemsida är uppbyggd på ett sådant sätt att den passar alla.

Reklam

Introduktion till Trijo – En svensk kryptobörs

Det är enkelt att bli förhindrad av komplicerade sajter och layouter när du vill börja handla med kryptovaluta, men så är inte fallet med Trijo. Här har man valt ett helt annat tillvägagångssätt där fokus ligger på att erbjuda kunden – trots vem han är – en enkel användarupplevelse. De har faktiskt dragit sig ur en hel del av de komplicerade instrument och funktioner som typiskt sett ses i kryptotjänster och på handelsplattformar, och istället har du möjlighet att köpa Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor på en smartare och effektivare metod.

Fördelarna med att förlita sig på ett svenskt företag när du vill köpa och erbjuda kryptovaluta är många och Trijo har redan etablerat sig på den världsomspännande handelsmarknaden. Genom att köpa kryptovaluta genom Trijo förhindrar du att förlora tid på att ta reda på alltför komplexa inköps- och investeringssystem, och snarare kan du börja köpa Bitcoin, Ethereum eller kryptovalutan du har ett intresse av nästan omedelbart.

Trijo är en svensk plattform där du kan köpa och sälja kryptovaluta. Fokus på Trijo ligger på att ge användaren en enkel upplevelse och göra det enkelt att köpa kryptovaluta.

För närvarande (januari 2022) tillhandahåller Trijo handel med Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Plattformen är populär bland svenskar som vill börja handla med kryptovaluta då det är en enkel och bra plattform att börja på.

Trijo historia

Trijo grundades i början av 2017 som svar på verkligheten att det ofta är besvärligt och krångligt att köpa kryptovalutor. Tyvärr är detta fortfarande fallet med många av kryptobörserna runt om i världen och de verkar nästan konkurrera i struktur så komplexa plattformar som möjligt.

På Trijo uppger de att de tycker tvärtom. De har valt bort innovativa användningsprodukter, handelsfunktioner och så vidare för enkelhetens skull och en plattform som är så användarvänlig att vem som helst kan använda den.

Trijo är Sveriges enda riktiga börs för handel med bitcoin och andra kryptovalutor. Med dem behöver du inte tänka på att skapa din egen plånbok eller något liknande, eftersom allt du behöver samlas på ett ställe.

Till skillnad från många andra sajter använder Trijo en fast kostnad på 59 SEK per köp eller försäljning, så att du enkelt och säkert kan spåra hur mycket du spenderar för tjänsten. Vi rekommenderar Trijo varmt!

Trijos budskap

– Det måste vara enkelt att köpa, sälja och köpa kryptovalutor.

Detta är verkligen verkligt. Trijo har en riktigt grundläggande lösning med mobilt bank-ID och överlag en extremt tydlig och användarvänlig design.

Trijo news

Företaget bakom Trijo driver även en utmärkt nyhetstjänst om kryptovalutabranschen helt oberoende av marknaden. Ett exceptionellt verktyg för att hålla sig uppdaterad är att registrera sig för deras nyhetsbrev.

Licenser

Ett enkelt sätt att bedöma tillförlitligheten hos en handelsbörs är att titta på hur tjänsten regleras och vilka licenser de har. Trijo ger transparens i detta avseende, och de är verkligen öppna med hur vad som helst fungerar. De regler som Finansinspektionen fastställt följs strikt, utöver svensk lag i alla avseenden, och detta använder sig bland annat av kampen mot sådant som penningtvätt och annan förbjuden verksamhet.

Trijo Provider OÜ har två estniska monetära licenser: Leverantörer av en tjänst för att växla en virtuell valuta mot en fiat-valuta och Leverantörer av en virtuell valutaplånbokstjänst.

Varumärket Trijo ägs av det svenska aktiebolaget Ijort Invest AB (organisationsnummer: 559152-3278), men det mesta av verksamheten bedrivs via det helägda estniska dotterbolaget Trijo Provider OÜ (organisationsnummer: 14553518).

Snabbt om Trijo:

Trijo grundades 2017, Cryptoexchange (kryptobörs på svenska) etablerades i Stockholm 2018. Sedan maj 2021 ägs bolaget av Arcane Crypto – ett bolag noterat på Stockholmsbörsen.

Trijo har haft över 10 000 användare med tanke på att starten som tillsammans gjorde affärer värda över 300 miljoner kronor. Företaget står under Finansinspektionens ledning, vilket är en fantastisk trygghet för dig som kund.

Fördelar med Trijo

 • Svensk plattform med svensk support.
 • Enkel och enkel att använda – bäst för nybörjare.
 • Bra kundservice med svar inom 24 timmar (även på helger).
 • Under ledning av Finansinspektionen.
 • Ger bara 3 kryptovalutor (fler kommer i framtiden).

Nackdelar med Trijo

 • Kostnader för insättningar och uttag.
 • Det finns för närvarande ingen app.
 • Insättningar och uttag hos Trijo.

Köp Kryptovaluta hos Trijo

Om du har testat att köpa kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum tidigare har du säkert sett att det kan vara riktigt komplicerat på massor av handelsbörser! Hos Trijo får du däremot en helt annan metod, där metoden är att göra köpet så enkelt, riskfritt och snabbt som möjligt. Uppenbarligen är handel med kryptovaluta aldrig helt säker, eftersom mynten kan gå ner, men Trijo guidar köparen på bästa möjliga sätt genom proceduren, så att han kan göra ett genomtänkt och klokt köp. Köp CryptoCurrency på Trijo.

Guide: så köper du kryptovaluta hos Trijo 

En dröm för många är att kunna förstärka sina ekonomiska resurser på en hållbar metod, och som ett resultat av detta upptäcker ett växande antal människor fördelarna med att gå in i kryptohandeln. Att handla med kryptovaluta kan vara extremt lukrativt om du hanterar dina kort på rätt sätt, något du faktiskt inte behöver vara specialist på! Det kan faktiskt vara enkelt att börja.

Hemligheten till framgång beror på att välja den bästa kryptovalutabörsen eller plattformen för dina köp och försäljningar, och nu finns det äntligen ett faktiskt utmärkt alternativ för den som vill handla kryptovaluta i Sverige! Trijo gör det enklare att börja köpa och sälja kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum, och nedan är en användbar snabbguide!.

Steg 1: Skapa ett konto

För att komma igång måste du först utveckla ett konto hos Trijo. Den gula knappen med texten “Kom igång” kan upptäckas i bästa hörnet av hemsidan och där har du sedan chansen att ta fram ett gratiskonto. Kolla in Trijos hemsida och öppna ett konto genom att klicka på “Skapa ett konto” uppe till höger. Därefter fyller du i din e-postadress och accepterar användarvillkoren.

Du kommer snart att få ett e-postmeddelande som du behöver validera för att sedan verifiera din identitet med Mobilt Bank-ID. Du binder inte upp dig åt något när du skapar ett konto hos Trijo, utan du har istället möjlighet att surfa lite tills du känner dig tillräckligt bekväm för att göra en insättning.

Steg 2: Välj din betalningsmetod

Säkerhet är oerhört viktigt för dem bakom Trijo, och det är därför som de faktiskt har valt att använda direkta banköverföringar som betalningsmetod Med en direkt banköverföring går det snabbt att både sätta in och ta ut kontanter , och användare behöver inte avslöja massor av privat betalningsinformation. Fler betalningsmetoder kan komma att dyka upp i framtiden, förutsatt att Trijo upplever att dessa uppfyller deras säkerhetskrav, men i dagsläget hanteras alla överföringar med säkra och snabba banköverföringar.

Steg 3: Validera konto

Att verifiera betalningstekniken är en enkel och okomplicerad process hos Trijo, och det tar normalt bara en minut eller mer. Syftet är också här att neutralisera olaglig aktivitet såsom kontanttvätt, genom att allra först verifiera att kontot faktiskt tillhör individen som faktiskt har registrerat sig hos Trijo

Steg 4: Sätt in kontanter på kontot

Så fort du har ett validerat konto är det dags att sätta in pengar. Insättningsknappen hittar du uppe till höger i besökt läge.

Det enklaste sättet att sätta in pengar är genom en direktöverföring – ett skyddat och snabbt sätt där du inte behöver avslöja känslig information. Du kan också överföra pengar med kort eller Trustly.

Vänligen kom ihåg att det tillkommer en kostnad för alla typer av insättningar och den minsta insättningen motsvarar 100 Euro.

Steg 5: Köp och sälj kryptovaluta!

Det enda du faktiskt bör tänka på innan du börjar handla med kryptovaluta hos Trijo är att inte investera mer pengar än du kan betala för att förlora. Kryptomarknaden kan förändras snabbt, och även om chanserna att tjäna mycket pengar finns, finns det också ett hot om att förlora pengar. Eftersom Trijo är ett extremt strängt företag är de extremt öppna med de hot som finns, något som hjälper kunden att fatta det bästa beslutet. Själva köpen görs enkelt efter att du har satt in pengarna, och kontanterna stannar på kontot tills du väljer att göra en investering själv.

En sista rekommendation

Slutligen rekommenderas det att ta lite tid och vara bekant med plattformen innan du startar. Läs också guiderna som erbjuds på Trijos webbplats innan du börjar köpa kryptovaluta.

Inte nöjd med Trijo? Pröva alternativ till Trijo

Trijo är inte den enda pålitliga handelsbörsen på marknaden, men det finns flera olika alternativ som Avanza & Coinbase där du kan få ca 300 kronor gratis. Trots det sticker Trijo ut specifikt då de är en svensk handelsbörs som faktiskt har tänkt tillhandahålla ett enklare system jämfört med de flesta andra kryptotjänster. Med det i åtanke är det svårt (och kanske till och med omöjligt) att hitta ett alternativ som använder samma speciella design.

De mest avgörande kostnaderna är:

 • Courtage 0 kr.
 • Spridning Beror på handelsvolym.
 • Insättning banköverföring1,8%.
 • Uttag (endast banköverföring) 1,8 % – minst 3 Euro.
 • Kortinsättningsavgift 5%.
 • Kostnad för att köpa och sälja kryptovaluta: Gratis, men nätverksavgifter används.

Trijo – stil och plattform

Trijo har faktiskt helt klart koncentrerat sig på en lättanvänd plattform som matchar nybörjaren. Designen är elegant utan en massa onödig information som tar plats.

Språket på hemsidan och likaså lätt att förstå och du håller dig med termer som är lätta även för dig som är helt ny inom kryptovaluta att förstå.

Är Trijo säkert att handla kryptovaluta på?

Naturligtvis är det oerhört viktigt att det är en säker och säker plattform att handla på, speciellt när det gäller kryptovaluta, vilket är ett relativt helt nytt fenomen som många inte känner sig bekväma med.

Trijo uppfyller alla krav som borde ställas på en nätmäklare av olika anledningar:.

 • Svenskt företag som följer svensk lagstiftning.
 • Står under ledning av Finansinspektionen.
 • Inga klagomål eller brister i säkerhet.
 • Bekräftelse med mobilt Bank-ID och inlämnande av kopia av din identitet.

Om Trijo försätter sig i konkurs är dina fastigheter säkra då de skiljer sig från Trijos ekonomi.

Uttag kan bara göras till ett sparkonto i ditt namn

Tyvärr förekommer det allt för ofta att det finns oseriösa nätmäklare som inte följer lagar och riktlinjer och inte sätter användarens individuella säkerhet initialt.

Därför måste du alltid vara försiktig och läsa noga innan du öppnar ett konto hos en nätmäklare, så likaså hos Trijo.

Vår övergripande bedömning är att Trijo är en säker och skyddad mäklare för handel med kryptovalutor.

Regelbundet ställda frågor (FAQ).

Att ställa frågor är ständigt fantastiskt, speciellt när det kommer till något så viktigt som finansiella investeringar. Nedan finns några vanliga frågor och svar angående Trijo, tjänsten de tillhandahåller och kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin och Ethereum.

När startades Trijo och hur stor är den nu?

Trijo är det perfekta exemplet på ett företag som är precis bäst i tid, och det kan man se på hur mycket de har vuxit på bara några år. Denna kryptobörs kom till kvar 2017, de etablerade sig snabbt på kryptomarknaden och är idag den handelsplattform både svenskar och andra väljer att räkna med. Det märks på konceptet att Trijo förstår vad den svenska kryptovalutamarknaden saknade och krävde och idag är tjänsten tillgänglig för alla som är intresserade av att börja köpa, sälja eller erbjuda kryptovaluta.

Var sitter Trijo?

Aktiebolaget Ijort Invest AB äger Trijo och har sitt huvudkontor på svensk mark. Det är också värt att notera att Trijo har dotterbolag i både Norge och Finland, och deras tjänster erbjuds för närvarande. Naturligtvis kan det kännas bra att veta att kryptobörsen du använder har ett kontor i landet du bor i, och att de har en förståelse för hur saker fungerar i deras hemland. Detta är precis vad du får när du väljer att handla kryptovaluta med hjälp av Trijo.

Är det säkert att använda Trijo i Sverige?

När det gäller handel med kontanter är det exceptionellt avgörande att du kan lita på den handelsplattform du använder. Tyvärr finns det flera rip-offs och bedrägerier på nätet, där de som loggar bakom bara tänker på konsumentens pengar. Dessa företag verkar vanligtvis lova guld och gröna skogar, och om du är olycklig kommer du in i problem. Tack och lov förebygger Trijo denna risk, då det är ett svenskt företag som uppskattar och följer de lagar och riktlinjer som används i Sverige. Här har vi en titt på vad som är viktigt att hålla ett öga på gällande säkerheten inom kryptohandel.

Hur gammal måste man vara för att skapa ett konto hos Trijo?

För att kunna skapa ett konto och handla med kryptovaluta måste du vara över 18 år i Sverige. Detta är svensk lag som följs noga av Trijo.

Vad kostar det att registrera sig hos Trijo?

Det är gratis att utveckla ett konto hos Trijo. Du betalar bara när du väljer att investera dina överförda pengar.

Vad är Trijo?

Trijo är en svensk nätmäklare där du kan handla kryptovaluta. Trijo crypto exchange (det engelska namnet) är en användarvänlig och enkel plattform som riktar sig till nybörjare inom krypto.

Hur mycket kostar Trijo?

Att öppna ett konto är gratis, men det tillkommer extra kostnader för insättningar och uttag (mellan 1,8% – 5%).

Är Trijo användbart för nybörjare inom kryptovaluta?

Ja, Trijo är specifikt anpassad för nybörjare då det är lätt att börja köpa och sälja kryptovaluta.

Är Trijo säker?

Ja, Trijo är under ledning av Finansinspektionen, behöver erkännande med Bank-ID och att ladda upp ett foto på en ID-handling när du öppnar ett konto. Du kan bara ta ut pengar till ett checkkonto som står under ditt namn.

Kan jag köpa Bitcoin på Trijo?

Ja, du kan köpa Bitcoin men likaså Ethereum och Litecoin.

Kan jag köpa Ethereum på Trijo?

Det är möjligt att köpa och sälja Ethereum hos Trijo, och du kommer även att upptäcka ett antal andra kryptovalutor med enastående finansiella investeringsmöjligheter.

Kan jag köpa Litecoin på Trijo?

Det är möjligt att köpa och sälja Litecoin hos Trijo.

Mer om Trijo

Trijo assistans och kundservice

Om du behöver hjälp erbjuder Trijo en mängd enkla alternativ. Å ena sidan finns det en sektion med funderingar och svar direkt på sajten, där du kommer att upptäcka svar på alla de mest typiska frågorna. För många är detta den ultimata lösningen då de har möjlighet att få hjälp och stöd direkt, utan att behöva komma i kontakt med kundtjänst. 

På Trijos hemsida kan du få svar på grundläggande och grundläggande frågor, besök deras FAQ först om du har några frågor. Kundtjänst på svenska. Kundsupporten, som är på svenska, nämns av många som utmärkt, vilket ger trygghet för användaren.

Kontakta Trijo

Om du vill ha mer specifik hjälp finns det ett frågeformulär att fylla i, förutom mejladresser, sociala medier-profiler med mera noterat direkt på sajten. Tack vare detta är det aldrig någonsin svårt att få hjälp av Trijo, och du väljer hur du föredrar att ringa dem.

Trijo på sociala nätverk

Om du inte upptäcker svaret på din oro, kontakta supporten via e-post: support@trijo.co. Du kan även ringa företaget på facebook under/ TrijoExchange och på Twitter under namnet @TrijoExchange.

Trijo nyheter och guider

En bonus är att besöka Trijos guider som beskriver, för att nämna några saker, vad kryptovaluta är, vad en blockkedja är, hur en Bitcoin-plånbok fungerar och mycket mer.

Du får enkla och lättförståeliga instruktioner som verkligen är värdefulla för dig som nybörjare.

Utvärderingar och betyg av Trijo.

Trijos betyg är 4,3 av 5 på Trustpilot med totalt 72 recensioner skickade (siffror från januari 2022). Många positiva recensioner handlar om enkelhet – det är lätt att förstå på Trijo och hur plattformen fungerar.

Kundtjänst får också extremt höga betyg med snabba och djupgående svar. Vissa nämner också att kostnaderna är rimligt låga jämfört med andra rena svenska tjänster.

En nackdel som nämns är att spreaden ofta är ganska stor, vilket beror på handelsvolymen. Sedan finns det några användare som skulle vilja se att Trijo har ett större urval än de har idag.

Avgifter & skatter

Om avgifter tillkommer är dessa vanligtvis oberoende av Trijo som företag, eftersom de inte har några avgifter för sin tjänst. Det är helt gratis att registrera sig med, tillsammans med att använda tjänsten. Å andra sidan kan det tillkomma avgifter vid insättning eller uttag av kontanter, till exempel, beroende på vilken betalningsmetod du använder. Det handlar i allmänhet aldrig någonsin om några större summor, dock bara en liten del eller ett par kronor, men det kan vara bra att kontrollera detta med den utvalda betalningstekniken och din egen bank om du önskar mer detaljer.

Vad beträffar skatten så ska eventuell penningvinst normalt sett beskattas enligt de riktlinjer som gäller i det land där du bor och det har inget med Trijo att göra Det är brukaren själv som har en skyldighet att undersöka detta och att betala. De skatter som (kanske) behövs enligt lag.

Sammanfattning Trijo

Trijo är en svensk mäklare som löser dig som är nybörjare inom kryptovaluta. Det är lätt att både börja och förstå hur plattformen fungerar – något som faktiskt behövs då kryptovaluta för många kan verka komplicerat.

Gå till Trijos hemsida genom att klicka på här och öppna ett konto för att köpa och sälja kryptovalutor.

Originally posted 2022-01-06 15:31:00. Republished by Blog Post Promoter

Reklam
Föregående artikelTom Holland efterlyser en mer mångsidig “Spider-Man” – Tiden för Spider-Woman är nu.
Nästa artikel100 viktiga gratisresurser för grafiska designers 2022

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här