Hem Internet Snap lanserar Story Studio, en fristående videomodifieringsapp för mobilen

Snap lanserar Story Studio, en fristående videomodifieringsapp för mobilen

435
0
snapchat logo med tillhörande emojis
Reklam

Appen är till för användare som vill göra mer expertmaterial, som Spotlight kreatörer.

Snap har lanserat en fristående videomodifieringsapp som heter Story Studio, som antyds för att ge utvecklare mer exakt redigeringskontroll över vertikala videor och gör det möjligt för dem att inkludera aspekter som text, trendljud och AR-objektiv. Appen avslöjades först i maj och erbjuds nu som en “tidig variant” för iOS-användare i USA, Storbritannien och Kanada.

Reklam

Snap Story Studio utvecklas tillsammans med kreatörer

Story Studio, som Snap säger att “konstrueras tillsammans med kreatörer”, föreslås vara ett mer avancerat videomodifieringsverktyg, som för utvecklare som använder Spotlight. Spotlight släpptes för ett år sedan och är Snaps handling till TikTok – videor som modifierats i Story Studio kan exporteras direkt till Spotlight eller en användares Snapchat-berättelse. Videor kan laddas ner och delas på andra plattformar, och de är inte vattenmärkta, till skillnad från TikToks.

Snap meddelade också att med tanke på att lanseringen av Spotlight i november förra året har företaget faktiskt betalat ut mer än 250 miljoner dollar till 12 000 utvecklare. Företaget säger att det betalar miljoner månadsvis till användare med ledande Spotlight-inlämningar men angav inte ett exakt antal. Story Studio från Snapchat uppger att det kommer att fortsätta att använda en “serie av möjligheter” för att belöna populära kreatörer, men sa inget om miljonerna i betalningar per månad skulle fortsätta.

Snapchat story studio utmanar TikTok trots tuff konkurrens

Snap hanterar fortfarande hård konkurrens inom mobilvideoområdet från TikTok och Instagram Reels, och Facebook, numer Meta uppgav i juli att det kommer att betala 1 miljard dollar till utvecklare fram till 2022. Även om Snap säger att Spotlight-utvecklare publicerar tre gånger så ofta som de var när funktionen avslöjades, det är fortfarande en relativt ny produkt, och den ställs mot giganter som TikTok med 1 miljard användare från månad till månad.

Reklam
Föregående artikelHur man återställer en låst iPhone utan att länka till en Mac eller PC
Nästa artikelThe Matrix Resurrections – Matrix återuppstår på HBO 22/12 2021

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här