Hem Gadgets Du kan nu köpa en Switch OLED-docka utan en Switch OLED

Du kan nu köpa en Switch OLED-docka utan en Switch OLED

97
0
Bild på gammal dockstation från swtich

Den nya Switch OLED-dockan kommer med Ethernet/LAN-portar, till skillnad från dockorna för icke-OLED-switchen.

Nintendo har börjat sälja dockningsstationer för Switch OLED- enheter separat i Nordamerika. Enligt Nintendo Life avslöjade speljätten att dockan skulle säljas som en fristående produkt när OLED-switchen lanserades. Och den har funnits i europeiska butiker sedan början av december. Även om du kan använda OLED-modellen med dockan för standardswitchen, kommer den som är designad för den med ett mycket viktigt tillägg: en Ethernet-/LAN-port.

Om ditt heminternet inte är så snabbt som du vill att det ska vara, och du skulle ha stor nytta av en trådbunden anslutning, kan den nya dockan fungera bättre för dina behov. Du måste dock ha eller köpa din egen LAN/ethernet-kabel, eftersom dockan inte kommer med någon. Den innehåller inte heller en nätadapter och en HDMI-kabel, men den kan ta emot programuppdateringar.

Du kan köpa en Switch oled-docka från Nintendos butik eller från olika återförsäljare för omkring 699 kronor. Enheten kommer att levereras med en vit standardpanel, som vi fann tunn och benägen att gå sönder när vi testade den. Men du kan få ett bakstycke i svart eller få ett annat vitt som ersättningsdel från Nintendos hemsida för 59 kronor .

Föregående artikelOppo suktar med infällbar bakre kamera för telefoner
Nästa artikel10 Viktiga Google Maps-inställningar som du förmodligen inte känner till

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här