Hem Gadgets Samsung tillkännager NFT-hjälp på smarta tv-apparater 2022

Samsung tillkännager NFT-hjälp på smarta tv-apparater 2022

80
0
Samsung tillkännager NFT stöd 2022

Samsung förbereder sig för att hoppa på NFT-tåget med nästa serie av sina smarta TV-apparater.

Den spektakulära utvecklingen av den icke-fungibla tokensektorn (NFT) har nått elektronikens enorma Samsung. Det koreanska företaget uppgav att det kommer att integrera en helt ny “NFT Aggregation Platform” på sina smarta TV-apparater med början i år.

  • Uttalandet daterat den 3 januari beskrev flera uppdateringar som Samsung planerar att inkludera i sin nya serie smarta TV-apparater.
  • NFT Aggregation Platform kommer att innehålla ett antal funktioner som gör det möjligt för kunder att se sina digitala samlingar.
  • Den kommer att erbjudas på Samsungs MicroLed-, Neo QLED- och The Frame-modeller och kommer också att göra det möjligt för användare att köpa NFT direkt från TV-apparaterna.
  • Som namnet på plattformen antyder kommer den att samla information från flera marknader och erbjuda detaljer om konstverket som vem som producerade det och vilket blockchain-nätverk det använder.
  • Jätten siktar alltså på att bli det allra första elektronikföretaget som lägger in NFT-apparater i TV-apparater.
  • Den icke-fungibla tokensektorn upplevde en betydande tillväxt under 2021 med intåget av otaliga kändisar och globala varumärken.
  • Idrottsmän, företagare, musiker, politiker och alla däremellan började komma ombord när NFTs erbjuder dem chanser att förbättra sina relationer med fans och mycket mer.

Tips: Få ca 300 kronor gratis genom oss hos Coinbase

Föregående artikelSpider-Man: No Way Home fortsätter att dominera biljettintäkterna
Nästa artikelNVIDIA GeForce RTX 3090 Ti Skräddarsydda modeller för att vara vansinnigt kraftkrävande, EVGA:s KINGPIN-grafikkort ryktas få dubbla 12-stiftsanslutningar

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här