Hem Apple Använd iPad som extern skärm till Mac

Använd iPad som extern skärm till Mac

508
1
ipad som extern skärm
Reklam

Apples nya uppdateringar av Catalina och iPadOS gör din iPad mer användbar än någonsin. Du kan äntligen använda din ipad som extern skärm till din mac, trådlöst!

Nu när MacOS Catalina har släppt kan du officiellt använda din iPad som en andra skärm till din Mac. Vi kommer berömmer Apples nya verktyg med dubbelskärm eftersom det fungerar riktigt bra.

Reklam

Det är särskilt användbart när du behöver vara på rörande fot, som på ett kafé och när du reser, men du kan naturligtvis använda det på jobbet och hemma. Den nya funktionen fungerar på din Mac om den kör MacOS Catalina.

Vilken Mac-dator som fungerar med iPad som dubbelskärm?

MacBook Pro, 2016 eller senare
MacBook, 2016 eller senare
iMac, 2016 eller senare plus iMac Retina 5K, 27-tums, sen 2015-modell
MacBook Air, 2018 eller senare
iMac Pro
Mac mini, 2018 eller senare
Mac Pro, 2019

Hur ansluter du din iPad till din Mac?

Du måste ansluta din iPad till din Mac med antingen en laddningskabel eller en trådlös Bluetooth-anslutning. Detta är naturligtvis ditt första steg för att använda ipad som extern skärm. Kom ihåg att du måste hålla dig inom ett 10-metersintervall från din Mac för att Bluetooth ska fungera. Du måste också se till att båda enheterna är inloggade på samma iCloud-konto.

Utöka din Mac-skärm till din iPad

Att välja alternativet för att utöka skärmen innebär att du kan ha en uppsättning appar och webbläsarflikar öppna på din Mac medan du har en helt annan app eller uppsättning appar på iPad. Du kan till exempel titta på en video på iPad när du skriver på Mac. Du kommer också att kunna dra och släppa dokument och andra objekt från en skärm till en annan.

Spegla dina två skärmar

Det andra alternativet när du konfigurerar med iPad är att visa samma skärm på båda enheterna genom att spegla dina skärmar. Det betyder att du ser exakt samma uppsättning appar på båda skärmarna samtidigt.

Detta är särskilt användbart om du vill rita på din iPad under en presentation medan andra tittar på din Mac. Eller, om du är på ett flygplan, kan du spela en film på din Mac medan din kompis tittar på iPad, så att du inte behöver båda stirra på samma skärm.

Hade du redan koll på @?

Spana in vår guide för hur man gör snabel-a på Mac och andra vanliga tecken.

Reklam
Nästa artikelEnkelt radavstånd i Microsoft Word 2007 [GUIDE]

1 KOMMENTAR

Comments are closed.