Hem film The Matrix Resurrections – Matrix återuppstår på HBO 22/12 2021

The Matrix Resurrections – Matrix återuppstår på HBO 22/12 2021

705
0
Matrix resurrections bild
Reklam

The Matrix Resurrections är nästan här och vi har samlat trailers, kritikers åsikter samt nyheter om premiärkvällen i San Francisco. Återuppståndelsen sker den 22/12 både på Bio och HBO Max. Berätta gärna vad ni tycker här i kommenterarerna eller i vårt forum.

The Matrix Resurrections trailer

Trailer 1

Trailer 2

Vad tycker kritikerna om Matrix Resurrections?

“The Matrix Resurrections” har fått sin första grupp reaktioner och till och med folk som gillade det är medvetna om att inte alla kommer att göra det. Vox kritiker Emily VanDerWerff tog just den hållningen.

Reklam
“Jag älskade det. Många människor kommer att haaaaaaaata,” twittrade 
VanDerWerff. “Min favorit typ av film!!”

Yahoo Entertainment-skribenten Ethan Alter twittrade “Absolut älskad som bygger på där uppföljarna slutade på vackra och oväntade sätt, och presenterar en värld som är helt överensstämmande med vad som kom innan och även öppnar den för en mängd nya berättelser. Mina synapser har varit sprudlande i flera dagar.”

Finns det kritiker som tycker ros så går det alltid att hitta ris..

#TheMatrixResurrections är en nästan 2,5 timmar lång expositionsdump med hackiga actionscener som påminner om Bourne-filmerna”, 
twittrade kritikern Jeff Nelson. “Den återanvänder alldeles för mycket bilder från tidigare omgångar och är meta till ett fel.”

Den fjärde i Matrix-serien, filmen återförenar stjärnorna Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss som återupptar sina roller som Neo och Trinity.

“The Matrix Resurrections” går på bio och HBO Max den 22 december.

San Francisco blir grön när “The Matrix Resurrections” gör USA-premiär

San Francisco blev grön på lördagskvällen när Lana Wachowskis The Matrix Resurrections hade premiär i USA på stadens historiska Castro Theatre.

Naturligtvis Warner Bros. valde bort den vanliga röda mattan för evenemanget, till förmån för en grön – med borgmästare London Breed som också var med på firandet av filmen, som spelade in utvalda scener i San Francisco. “Till ära av premiären av filmen Matrix Resurrection ikväll här på vår egen Castro Theatre, kommer byggnader över hela staden – inklusive stadshuset – att delta i Light San Francisco Matrix Green-projektet!” skrev hon på Twitter.

The Matrix Resurrections handling (innehåller spoilers)

The Matrix Resurrections, som släpps på biografer och på HBO Max den 22 december,  är den fjärde filmen i den ikoniska sci-fi-serien som kommer 18 år efter lanseringen av uppföljarna The Matrix Reloaded och The Matrix Revolutions , och 22 år efter dess lanseras med The Matrix. Den utspelar sig 20 år efter händelserna i Revolutions och hittar Neo (Keanu Reeves) som lever ett till synes vanligt liv som Thomas A. Anderson i San Francisco, där hans terapeut skriver ut blåa piller till honom. Varken han eller Trinity (Carrie-Anne Moss) känner igen varandra. Därefter erbjuder Morpheus (Yahya Abdul-Mateen II, som tar itu med en karaktär som kommer från Laurence Fishburne) honom det röda pillret och öppnar hans sinne för Matrix-världen igen.

Regissering och manus av Matrix återuppståndelse

Wachowski regisserade efter ett manus som hon skrev med David Mitchell och Aleksandar Hemon. Jada Pinkett Smith är också en av skådespelarna som återger en roll från tidigare filmer i franchisen – det vill säga Niobe från Revolutions och Reloaded – med Christina Ricci, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas och Neil Patrick Harris bland nya tillskott till rollistan.

Producenter av The Matrix resurrections

Wachowski producerade med Grant Hill och James McTeigue, med Bruce Berman, Jesse Ehrman, Garrett Grant, Terry Needham och Michael Salven som producerade. Aimee Allegretti, Matt Bilski och Loranne Turgeon fungerade som associerade producenter, med Miki Emmrich, Christopher Fisser, Henning Molfenter och Carl L. Woebcken som samproducerade. Warner Bros. co-producerade filmen med franchisens långvariga finansiär Village Roadshow.

Reklam
Föregående artikelSnap lanserar Story Studio, en fristående videomodifieringsapp för mobilen
Nästa artikelReceptet för det bästa rökta bringan [Smoked Beef Brisket]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här