Hem film Tom Holland efterlyser en mer mångsidig “Spider-Man” – Tiden för Spider-Woman är...

Tom Holland efterlyser en mer mångsidig “Spider-Man” – Tiden för Spider-Woman är nu.

140
0
Illustration av kvinna med spindelnätsbakgrund

Tom Holland har faktiskt gjort det klart att han är redo att se “något annat” när nästa “Spider-Man” – eller, ehm, kvinna – kliver i dräkten efter honom.

“Du kanske har en Spider-Gwen eller en Spider-Woman”, informerade 25-åringen till Individuals denna vecka. “Vi har faktiskt haft tre Spider-Mans i rad; vi har faktiskt alla varit likadana. Det skulle vara trevligt att se något annorlunda.

“Jag vill inte säga adjö till Spider-Man – men jag känner att vi kanske är redo att ta farväl av Spider-Man”, fortsatte britten. “Jag vill inte vara ansvarig för att hålla tillbaka nästa unga vuxen som förtjänar det lika mycket.”

Hollands kommentarer om Spider-Mans framtid kommer vid en intressant tidpunkt. Fredagens release av “No way Home” betydande Hollands tredje film. Historiskt sett har varje skådespelare som har avbildat Spider-Man – framför allt Tobey Maguire och Andrew Garfield – faktiskt bara gjort 3 filmer som den webbslingande superhjälten.

Det markerar också slutet på Disneys rättighetstwist att dela Spider-Man med Sony Pictures, som tidigare rapporterats.

Men producenten och tidigare chef för Sony Pictures, Amy Pascal, har faktiskt sagt att inte bara Holland kommer att fortsätta att porträttera Spider-Man, men att Sony kommer att fortsätta att samarbeta med Disney på framtida projekt.

“Det här är inte den sista filmen som vi kommer att göra med Marvel – [detta är inte] den sista “Spider-Man”-filmen,” sa Pascal till Fandango i en intervju i november.

“Vi förbereder oss för att göra nästa ‘Spider-Man’-film med Tom Holland och Marvel,” inkluderade hon. “Vi betraktar det här som tre filmer, och nu ska vi gå vidare till nästa tre. Det här är inte den sista av våra MCU-filmer … Ja, Marvel och Sony kommer att fortsätta att arbeta som partner.”.

Inga formella uttalanden har faktiskt gjorts om framtida Spider-Man-filmer eller Hollands roll i dem.

Föregående artikelJoker virus – skadlig kod identifierad i Google Play Store-appen nedladdad 500 000 gånger
Nästa artikelOppo avslöjar Air Glass en assisterad verklighet-enhet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här