Hem Hårdvara Samsung gaming hub lägger till Google Stadia, Nvidia GeForce Now till TV-apparater...

Samsung gaming hub lägger till Google Stadia, Nvidia GeForce Now till TV-apparater på CES 2022

520
0
Samsung gaming hub
Bild från: Samsung
Reklam

Den lanseras senare i år på utvalda TV-modeller från Samsung 2022 och faktureras som en enda butik för moln- och konsolspel.

Det populäraste sättet att spela på en snygg TV är med en dedikerad konsol som en PlayStation 5 eller Xbox Series X , men molnspeltjänster – som streamar spelbara spel över internet, utan konsol krävs – blir bättre hela tiden. På CES 2022 presenterade Samsung en ny funktion på sina senaste tv-apparater som vänder sig till både moln- och konsolspelare.

Reklam

Döpt till spelhubben, är det en dedikerad del av Samsungs nya smarta TV-menysystem som lanseras senare i år på utvalda Samsung 2022 smarta TV-apparater . De fullständiga molnspelsbiblioteken för Google Stadia , Nvidia GeForce Now och Utomik kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen “med mer att följa”, enligt Samsungs pressmeddelande. Användare kommer att kunna para handkontroller från tredje part till TV:n för omedelbar uppspelning, ingen konsol eller annan hårdvara krävs. Hubben kommer också att ge tillgång till YouTube-spel för att följa streamers.

Inbyggt molnspelsstöd på smarta TV-apparater är inte nytt. LG stöder både Stadia och GeForce Now (för närvarande i betaversion ) på utvalda TV-apparater, Stadia är tillgängligt på Google TV och Android TV-modeller från TCL, Hisense och andra, medan utvalda Amazon Fire TV-apparater stöder Luna . Naturligtvis kan du alltid ansluta en dedikerad molnspelenhet, som en Chromecast med Google TV för Stadia, en Fire TV Stick för Luna eller en Nvidia Shield för GeForce Now eller Stadia, till vilken TV som helst.

Samsungs spelnav innehåller också knappar som ger snabb åtkomst till alla anslutna konsoler, och Samsung lägger till några nya spelspecifika extrafunktioner till sina nya TV-apparater. Det finns en ny version av spelfältet som först introducerades förra året, med mer information tillgänglig om saker som uppdateringsfrekvens eller VRR-läge. Det finns också ett zoomläge som kan utöka saker som minikartor och till och med möjligheten att dra upp en YouTube-video tillsammans med ett spel – en välsignelse om du fastnar och behöver en handledning.

Nytt för 2022, utvalda TV-apparater kommer att ha en 144Hz variabel uppdateringsfrekvens – en funktion som är utformad för att dra fördel av den snabbaste videoutgången från avancerade PC-spelkort. Observera att konsoler som Xbox Series X och Sony PlayStation 5 maxar vid 120Hz, så de kommer inte att dra nytta av den här funktionen, och i alla fall bör den extra mjukheten vara subtil.

Originally posted 2022-01-12 07:40:00. Republished by Blog Post Promoter

Reklam
Föregående artikelBackpacking för nybörjare
Nästa artikelKommer 2022 att bli året då du äntligen sätter en smart ring på fingret?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här