Reklam
Hem Finans Coinbase 101: Få gratis pengar genom oss – 300 kr gratis krypto...

Coinbase 101: Få gratis pengar genom oss – 300 kr gratis krypto i BTC, AMP, FET & XLM

1

Funderar du på att börja investera i krypto och vill ha lite gratis krypto i form av en fallskärm för att skydda mot viss volatilitet? Då har du kommit rätt! Eller är du bara här för att du vill flippa krypton och bli 300 kronor rikare? Då har du också kommit rätt! Oavsett anledning så har vi nämligen en guide för hur du kan få upp till 300 kronor gratis i olika kryptovalutor och 250 kronor kan du få nu direkt, de sista 50 kronorna kan du få inom 2 dagar. 

Steg 1: Bli medlem genom länken, klicka här

Gå med i Coinbase på min rekommendation så får du 91,28 kronor i Bitcoin när du sätter in och handlar krypto för 912,85 kronor, exakta summan varierar beroende på hur dollarn/kronan står men det kommer framgå tydligt när du klickat på länken, se bild.

Länk: https://www.coinbase.com/join/PV5H3O

Steg 2: Lära och tjäna 

När du har anslutit till Coinbase genom länken ovan så kommer du ha tillgång till “Learn and earn” eller som vi kallar det lära och tjäna. Genom att besvara frågor så får du X kronor av värde i en given kryptovaluta. Det är OK att svara fel då är det bara pröva ett annat alternativ tills du prickar rätt, varje rätt svar ger mellan 1-3 dollar i en given kryptovaluta och det är mellan 2-5 frågor per valuta men det finns bara ett begränsat antal valutor åt gången och dessa kan variera, bytas ut eller tas bort så passa på nu medans det finns AMP, FET och XLM. 

Klicka på denna länk och logga in: https://www.coinbase.com/earn

  • AMP: $1 x 3 frågor = $3 i AMP 
  • FET: $1 x 3 frågor = $3 i FET
  • XLM: $2 x 5 frågor = $10 i XLM

Totalt: $16 eller ca 150 kronor av värde i kryptovalutorna ovan, helt gratis. 

Steg 3: Återkommande betalning om $50 och avbryt efter 2 dagar 

När du sätter upp en återkommande betalning om $50 eller 500 kronor så får du $5 värt av Bitcoin så sätt upp en återkommande betalning om 50 dollar i valfri kryptovaluta och välj din föredragna tidsperiod, jag valde dagligen och avslutade efter 2 dagar när jag fick mina $5. 

Resultatet: Din kryptoportfölj 

Du gick med Coinbase genom min länk vilket resulterat i en insättning på 912.85 kronor och en bonus om 91,28 kronor så nu har du krypto till ett värde av 1004,13 kronor. När du genomförde dina lära och tjäna så fick du ytterligare 146,6 kronor vilket resulterar i att din portfölj nu är värd 1150,73 och efter att du gjort två återkommande köp om $50 så får du ytterligare $5 i BTC vilket resulterar i krypto till ett värde av 958,49 kronor och en total kryptoportfölj som uppgår till ett värde om 2109,22 kronor varav 1825,7 är från insättningar och 283,52 kronor är gratis pengar – En garanterad avkastning på över 15%. Nu kan du plocka ut allt och vara 300 ish rikare eller ta ut det du satt in och ha kvar en portfölj om ca 300 kronor helt gratis. Hur du än vill göra så är det fantastiskt, eller hur?! 🙂

Så här ser din portfölj ut:

  • Valfritt: $200 i valfri kryptovaluta som du valt själv
  • AMP: $1 x 3 frågor = $3 i AMP 
  • FET: $1 x 3 frågor = $3 i FET
  • XLM: $2 x 5 frågor = $10 i XLM
  • BTC: $10 + $5 efter insättningar = $15 i BTC

Intro till Coinbase som är världens ledande leverantör av kryptovalutabörs & plånbokstjänster

Vad är Coinbase och hur fungerar det?

Coinbase är en leverantör av kryptovalutabörs och plånbokstjänster som etablerades 2012. Den driver utbyte av Bitcoin, Ethereum, Litecoin och andra digitala tillgångar med fiat-valutor i 32 länder, och bitcoinaffärer och lagring i 190 länder över hela världen. De använder tjänster för både privatpersoner och företag, inklusive handel med krypto till krypto eller vice versa samt att konvertera en typ av krypto till en annan med hjälp av deras webbplatsgränssnitt.

Hur fungerar coinbase? 

Användare kan skapa ett konto på Coinbase genom att koppla det till sitt sparkonto (eller kreditkort) som ger dem tillgång till webbplatsens kompletta utbud av funktioner: Instant Exchange gör det möjligt för användare att konvertera pengar från kryptovalutor till valfri valuta som stöds utan att vänta på bekräftelser på kontantöverföringar; Global Digital Asset

Vad används Coinbase till?

Coinbase är en digital valutaväxling samt en plånbok och plattform för kryptovaluta. De tillåter människor att köpa, erbjuda, handla eller skicka ut bitcoin med en omedelbar överföring på både webbaserade applikationer och deras mobilapp. Användare kan också flytta pengar mellan olika kryptoplånböcker samtidigt utan avgifter.

Coinbase är en av världens ledande plattformar för att köpa, sälja och handla med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC). För att uttrycka det enkelt är det en plats där du kan använda dina fiat-pengar för att få kryptovalutor som BTC, ETH eller LTC i vilket land som helst som Coinbase stöder, vilket inkluderar 32 länder runt om i världe! Företaget grundades 2012 av Brian Armstrong som tidigare hade producerat Gogobot.

Behöver du ett bankkonto för att använda Coinbase?

Det korta svaret är nej, du behöver inte ha ett checkkonto för att använda Coinbase. Du kan köpa och erbjuda kryptovalutor med ditt betalkort eller PayPal (som inte erbjuder några digitala valutor till försäljning).

Hur sätter jag in pengar till Coinbase på mitt bankkonto?

Om du vill sätta in pengar på ditt konto från ett sparkonto kan du använda ACH-tjänsten (automated clearing house). Du måste ange lite information om din finansiella institution och ange hur mycket du vill överföra för att det ska kunna överföras till Coinbase – vanligtvis är detta belopp $100 eller mer.

Hur tar jag ut pengar från Coinbase?

Om du vill ta ut pengar från ditt Coinbase-konto klickar du bara på fliken “Konton” och väljer en kryptovaluta. Du kommer att triggas att gå till en adress dit du vill att denna krypto ska skickas – du kan välja att skicka tillbaka den till en annan bitcoin-plånbok eller ditt konto.

Var ligger Coinbase huvudkontor?

Coinbase har sitt huvudkontor i San Francisco, Kalifornien.

Kan man lita på Coinbase?

Eftersom Coinbase är ett amerikanskt företag och en av de största kryptobörserna på planeten, har Coinbase faktiskt litats på av otaliga användare fram till nu, och kommer att litas på av miljontals användare i framtiden.

Kan du bli lurad på Coinbase?

Nej. Detta är anledningen till att Coinbase har en strikt bekräftelseprocess för alla användare och även tillhandahåller tvåfaktorsautentisering (eller “tvåstegsautentisering”) som ett extra lager av säkerhet till sina kontoinnehavare.

Hur kan jag minska mina Coinbase-kostnader?

Det bästa sättet att minimera dina Coinbase-kostnader är att använda GDAX, handelsplattformen som utvecklats och stöds av Coinbase. Du kan också registrera dig för Coinbase PRO för att dra fördel av deras fördelar

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version