Hem film The Batman 2022 – trailern med Robert Pattinson och Zoë Kravitz i...

The Batman 2022 – trailern med Robert Pattinson och Zoë Kravitz i huvudrollerna släpps

1417
0
The Batman 2022 där Batman står bredvis The Batman texten på röd bakgrund
Reklam

Robert Pattinson och Zoe Kravitz spelar Batman och Catwoman

Warner Bros. har släppt en ny trailer för sin kommande DC-anpassning ” The Batman “, med Robert Pattinson i huvudrollen som vigilantehjälten och Zoë Kravitz som hans oroliga allierade Selina Kyle, alias Catwoman.

Reklam

The Batman (2022) Filminformation

  • Genre: Action, Crime, Drama
  • Originalspråk: Engelska
  • Regi: Matt Reeves
  • Producent: Dylan Clark, Matt Reeves
  • Manusförfattare: Matt Reeves, Mattson Tomlin
  • Premiärdatum (teatrar): 4 mars 2022 vid
  • speltid: 2h 24m
  • Produktion Co: Warner Bros. , 6th & Idaho Productions, DC Entertainment, DC Comics

Den nya trailern fokuserar på förhållandet mellan de två karaktärerna, med sekvenser av Batman och Catwoman som slåss mot varandra, såväl som mer passionerade, hyggliga utbyten.

“Du har många katter,” säger Batman till Kyle när han besöker antihjältens lägenhet. “Jag har en grej om herrelösa”, svarar hon och håller vad som verkar vara ett glas mjölk.

Paul Danos skurkaktiga Riddler tar också en framträdande roll i trailern. Warner Bros. fortsätter att hålla antagonisten något gömd i marknadsföringen för “The Batman”, och fokuserar mer på de döda kropparna, frågeteckenssignaturer och videoledtrådar han lämnar i sitt mordiska kölvatten.

“Jag är bara här för att avslöja sanningen om denna avloppsbrunn som vi kallar en stad,” säger Riddler.

Det nya utseendet innehåller också bilder av Batman som navigerar i en översvämmad Gotham-tunnelbana, explosioner längs metropolens kustlinje och en attack mot vad som ser ut att vara ett politiskt kampanjmöte. Trailern avslutas med att Batman och Catwoman slåss mot en hord beväpnade män på en dimmig industriell catwalk.

“Selina, släng inte ditt liv”, varnar Batman. “Oroa dig inte, älskling,” svarar Kyle. “Jag har nio av dem.”

Tillsammans med Pattinson, Kravitz och Dano spelar “The Batman” även Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson och Jeffrey Wright. Matt Reeves fungerar som regissör och medförfattare, tillsammans med Peter Craig. Filmen kommer att gå på bio den 4 mars 2022.

Se hela trailern nedan:

Komplett berättelse och information om The Batman

Robert Pattinson kliver in i rollen som Bruce Wayne aka Batman. Zoë Kravitz kan ses i The Batman som Catwoman och Jeffrey Wright tar på sig rollen som kommissarie Gordon.

The Batman 2022 med rött ljus på sig

Antalet skådespelare i Dark Knight är som mest jämförbart med James Bonds: Robert Pattinson är därmed nu den sjätte skådespelaren att kasta på sig den skrämmande vigilantens dräkt efter Michael Keaton (Batman, Batman Returns), Val Kilmer (Batman) Forever), George Clooney (Batman & Robin), Christian Bale (Batman Begins, The Dark Knight och The Dark Knight Rises) och Ben Affleck (Batman V Superman, Justice League) – om du bortser från Adam West (Batman Holds the World in Thrall) ).

Originally posted 2021-12-29 10:26:04. Republished by Blog Post Promoter

Reklam
Föregående artikelTesta tatuering – Testkör tatuering innan du fullföljer med Prinker
Nästa artikelOppo avslöjar Air Glass en assisterad verklighet-enhet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här