Hem Finans Coinify vs Coinbase: Vilken plattform är bäst för handel med krypto?

Coinify vs Coinbase: Vilken plattform är bäst för handel med krypto?

580
0
Reklam

Coinify vs Coinbase, vilken är bäst för dig?

Det finns flera handelsplattformar för kryptovaluta där ute, och det kan vara svårt att veta vilken som är bäst för dina behov. I den här artikeln kommer vi att jämföra två av de mest populära kryptobörserna: Coinbase och Coinify. Vi kommer att täcka för- och nackdelarna med varje plattform så att du kan fatta ett välgrundat beslut om vilken som är bäst för dig.

Coinify.com – När släpptes Coinify?

Coinify är bland de senaste kryptobörserna på marknaden och det introducerades i oktober 2017. Företaget har en stark position som gör handel med Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash enkelt för alla som vill investera eller handla med kryptovalutor.

Reklam

Coinify-teamet består av säkerhetsspecialister från hela världen som har erfarenhet av att arbeta inom företag som Microsofts Windows-avdelning och Google Chrome webbläsarteknikgrupper. De erbjuder också bedrägeriförsvar – så att du kan vara säker på att dina pengar är säkra när du väljer med dem!

Antalet kryptovalutor som noteras på Coinify.com?

För närvarande finns det totalt tre kryptovalutor på Coinify, dessa består av Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Ripple (XRP).

Coinify erbjuder följande tjänster:

Handel med kryptovalutor

Marginalhandel med så mycket som 50x dra fördel av i BTC/EUR- eller ETH/EUR-uppsättningar. Detta är verkligen en världsomspännande plattform eftersom du kan handla alla större fiat-valutor som USD, EUR & CAD också!

Avancerade diagramverktyg

Detta inkluderar populära candlesticks diagram för att undersöka marknadssentiment med hjälp av olika indikatorer som trendlinjer, assistans- och motståndsnivåer och ritverktyg som gör teknisk analys mycket enklare för handlare. Det finns också flera diagramtyper tillgängliga för en mängd olika ändamål, från att visa kryptokurser i tid till att avslöja omsatt volym.

Vad kostar det på Coinify.com?

Det finns inga handelsavgifter på Coinify.com för att köpa och erbjuda kryptovalutor, men det finns en avgift för att ta ut pengar från börsen.

Detta innebär att du kan handla utan inkluderade transaktionskostnader eller provisionsavgifter precis som med Coinbase!

Hur köper du krypto på Coinify.com?

Till en början måste du registrera dig på webbplatsen och sedan kan du börja handla med ett debit/kreditkort, banköverföring eller SEPA-bank.

Registrering är enkelt med bara din e-postadress, lösenord (som måste innehålla minst en versal) och ett kontaktnummer för SMS-verifiering. Du kommer att behöva publicera en ID-skanning där ditt konto finns, men bortsett från det finns det inga krav utöver att fylla i några grundläggande individuella detaljer som namn, födelsedatum och så vidare.

Nästa sak att göra är att välja vilka kryptomynt du vill köpa – Bitcoin BTC/EUR eller Ethereum ETH/EUR. Kurserna visas i USD ($) på Coinify avslöjar redan vad motsvarande kurs skulle vara när den omvandlas till Bitcoins (BTC= X).

Efter att du har valt ditt favoritvalutapar och genomfört affären kommer dessa mynt att flyttas från en onlineplånbok på Coinify till din individuella plånboksadress för den specifika kryptovalutan.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med Coinify?

Coinify är en one-stop-shop för allt ditt krypto kräver. Alla transaktioner görs i fiat, så de kräver inga KYC-krav vilket kan vara besvärligt eftersom konsument-ID-skanningar kanske inte ens har tagits när kontot öppnades.

Fördelarna med att använda Coinify består av:

 • Snabb och enkel registreringsprocess
 • Välj bland över 100 kryptovalutor att köpa eller erbjuda
 • Låga handelsavgifter som bara tar 0,25% per köp/försäljningsaffär – dessa sträcker sig från 0% -0,75%. Förstå dock att du också kommer att behöva betala en extra avgift utöver detta om du väljer betalningsmetoden via banköverföring (uppåt 20 EUR).
 • Transaktioner görs på några sekunder, vilket är grundläggande på vardagliga börser idag.

Nackdelarna med att använda Coinify består av:

 • Långvariga kundserviceproblem.
 • Att betala bankkostnader för att överföra fiat-valuta till eller från ditt konto, vilket kan vara betydande, beroende på vilket land du befinner dig i och hur mycket pengar som flyttas (uppåt 20 EUR). 
 • Det har faktiskt också förekommit andra rapporterade fall där det har tagit veckor för överföringar att gå igenom utan att det finns en beskrivning av varför detta skulle ske. Detta kan orsaka problem om någon investerade mycket samtidigt på grund av det faktum att deras investering bara skulle fungera efter att affären rensades in på Coinify-kontot – vilket potentiellt kan leda till att de går miste om chanser med högre priser när de väntar också långt innan handel igen.

Coinbase – När lanserades Coinbase?

Coinbase är bland de äldsta kryptobörserna online och har varit igång sedan 2012.

Coinbase är en krypto-till-kryptobörs, vilket indikerar att det inte finns några fiat-valutor förknippade med några affärer – bara kryptovalutor som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ), eller Litecoin (LTC). Coinbase tar ut några av de lägsta kostnaderna på marknaden för både tillverkare och användare: 0 % för att handla mellan 2 olika typer av kryptovalutor medan handel med USD leder till en kostnad på ~ 0,75 %. Även om det inte erbjuder marginallån/handel som de flesta andra börser gör, kompenserar Coinbase detta genom att tillhandahålla förnuftiga uttagsbegränsningar (~$25K per dag).

Är Coinbase säker att använda?

Ja, Coinbase har använts av många människor sedan 2012 och det är säkert att använda.

Coinbase har tvåfaktorsautentisering (en säkerhetsprocedur på banknivå) som alla användare kan slå på när som helst, vilket gör ditt konto mycket mer skyddat. Coinbase handlar också 98% av kryptovalutainnehaven offline så att de inte utsätts för skador från hackare eller datorsystemfel som andra kryptobörser har drabbats av tidigare.

Det finns inga rapporterade fall av att coinbase hackats för sina användares pengar, men det fanns ett fall där en individ försökte ta ut $123k och snarare bara tog ut $16k som ett test innan han tog ut $500K. Uttagsbegränsningen ökade på något sätt med 1000x!

Vem är teamet bakom Coinbase.com?

Coinbase är etablerad av Brian Armstrong, en tidigare Airbnb-ingenjör, och Fred Ehrsam, en tidigare Goldman Sachs-handlare.

Företaget har sitt huvudkontor i San Francisco med arbetsplatser i New York City (Coinbase Markets), Chicago (Coinbase Consumer Support) och Portland (Coinbase Commerce).

Hur köper man krypto på coinbase.com?

Denna process är verkligen grundläggande, allt du behöver göra är att sätta in fiat valuta (pengar) med antingen ditt kreditkort eller en banköverföring.

Coinbase konverterar sedan fiat till kryptovaluta och erbjuder dem till dig. Processen är ganska snabb, på ungefär mindre än en dag finns det inget krav på någon långdistanstid som andra börser.

Om du letar efter några rekommendationer om hur du köper Bitcoin eller Ethereum (eller båda) kan detta vara din bästa insats! Det var trots allt ett av de första kryptoföretagen och har gjort mer än sin beskärda del av att växa med branschen. Webbplatsen tillåter likaså omedelbara köp så om du har pengar som erbjuds från ditt betalkort kommer de att dyka upp så snart som möjligt och då kan du konvertera dem direkt utan att vänta dagar i sträck, klicka bara på “köp”. I själva verket är Coinbase verkligen användarvänlig och ger en okomplicerad upplevelse.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med Coinbase.com?

 • Överkomliga kostnader: Priserna för att köpa kryptovalutor på Coinbase är vanligtvis riktigt konkurrenskraftiga. Detta kan vara den allra bästa metoden att köpa Bitcoin och Ethereum om du letar efter ett snabbt, grundläggande alternativ med låga avgifter.
 • Säkerhet: Företaget kontrolleras rigoröst av monetära myndigheter för att se till att konsumenternas ägodelar är säkra.
 • Minska användningen: Som finansiär föredrar vissa människor att ha det så enkelt som möjligt. För den som inte kan så mycket om kryptohandel kan det verka som ett för stort hinder så de väljer att inte investera alls. Det är därför webbplatser som Coinbase gör det mycket enklare eftersom många nya investerare kanske aldrig har köpt kryptovaluta tidigare eller haft någon som helst erfarenhet och den här webbplatsen har faktiskt skapats speciellt för att de ska kunna erbjuda många enkla alternativ att starta.

Vilka är nackdelarna med coinbase.com?

 • Säkerhet: Även om Coinbase är reglerad och företaget har en utmärkt meritlista, erbjuder dess plattform inte lika mycket säkerhet som vissa andra plattformar eftersom den inte tillåter en tvåfaktorsautentiseringsprocedur.
 • Avlastning av användning: Om du är någon som inser att de kommer att behöva forska mer om hur kryptovalutor fungerar för att kunna handla dem effektivt så är den här sidan kanske inte så lätt för dig. Det är utvecklat med enkelhet i åtanke, men om du vill ha något som kräver mindre tid att ta reda på saker kan det vara värt mödan att gå någon annanstans.
 • Köp-/säljbegränsningar: Vissa individer gillar att ha höga köp- eller erbjudandensbegränsningar på sina konton medan andra inte tycker att det ens borde finnas några begränsningar alls.

Slutsatsen av inlägget: Coinify vs Coinbase, vilken är bäst?

Coinbase.com är en bättre plattform för handel med kryptovalutor än coinify.com eftersom det möjliggör fler affärer och affärer med sina användare, har höga köp-/säljbegränsningar och inte har några restriktioner på plats som kan vara begränsade till andra människor. Jag hoppas att detta var praktiskt!

10% gratis upp till 912* kronor genom oss hos Coinbase

Den exakta summan varierar lite beroende på hur kursen mellan dollar och kronor står men du kommer se den exakta summan när du följt länken precis som jag visat i bilden nedan där jag ringat in. Genom att välja Coinbase på min rekommendation så kan du inleda din kryptohandel med en liten fallskärm, alternativt bara flippa pengarna och vara nästan 100 kronor rikare genom att bara följa några snabba steg:)

Klicka här för att ta del av erbjudandet. Om du vill bolla och diskutera krypto med mig så tveka inte att använda vårat forum. Det går även bra att klicka på bilden nedan för att komma till sidan.

Coinbase välkomstsida

Originally posted 2021-12-25 11:46:39. Republished by Blog Post Promoter

Reklam
Föregående artikelHur man analyserar Aktier och undersöker innan köp
Nästa artikelHemlagad gräddig ärtstuvning [Creamed Peas]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här