Hem Gadgets Sony Walkman musikspelare dockar din smartphone som en kassettspelare, väcker nostalgiska minnen

Sony Walkman musikspelare dockar din smartphone som en kassettspelare, väcker nostalgiska minnen

637
0
människa håller sony walkman
Reklam

Denna coola Sony Walkman är en modern ljudspelare som fungerar som en digital detox-pryl för audiofiler som fortsätter att stirra på sin skärm.

Smartphone dockas i Sony Walkman kassettspelare - gif
GIF på smartphone som docks i Sony Walkman kassett spelare

Vem kan glömma de fina minnena av att spola tillbaka samma låt om och om igen på den gamla goda Walkman-kassettspelaren? Det är en sak varje millennial som barn skulle ansluta till. Snabbspola framåt till idag, och vi har den smarta enheten som sköter alla våra musiklyssningsbehov (såvida du inte är en hardcore audiofil) – praktiskt taget har all musik där ute i världen bara ett finger att svepa bort. Sådant är det extrema teknikskiftet sedan kassetter och kassettspelare övertalades i slutet av 1980-talet.

Reklam

Den analoga sidan av prylar har faktiskt praktiskt taget försvunnit i modern tid och den digitala tidsåldern har överskuggat skönheten i många tidlösa saker. Men analog är inte en modefluga – snarare en ständigt blommande kultur – vilket är en realitet bevisad i alla dessa århundraden när den används för alla typer av domäner. Walkman SSS (Smart Sound System) av Ja Heon Lee visar det okej, blandar ihop det moderna digitala med den gamla klassikern för att mätta lusten efter musik i en nischform. Sony Walkman öppnar sig som vilken analog kassettspelare som helst och dockar smarttelefonen med skärmen vänd utåt. Infoskärmen för den lämpliga musikspelaren visar musikinformationen genom animeringen som liknar utseendet på ett kassettband.

Ovanpå musikspelaren finns den avtagbara multikontrollern som fungerar som ett användargränssnitt för att hantera musiken, ta viktiga samtal eller titta på texter i farten. Allt detta medan din smarta enhet sitter tätt inuti Walkman. Detta liknar en digital detox för hela skärmtiden med lite inkluderat roligt att se musiken spelas ur pseudokassettspelaren. Det kommer säkert att flytta dig till utmärkta platser i ditt undermedvetna minne och återställa gamla tider när mindre var mer!

Originally posted 2021-12-30 12:00:00. Republished by Blog Post Promoter

Reklam
Föregående artikelSamsung tillkännager NFT-hjälp på smarta tv-apparater 2022
Nästa artikelTesta tatuering – Testkör tatuering innan du fullföljer med Prinker

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här